Abonare newsletter

Aboneaza-te la Newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte si evenimente.
Email address
Secure and Spam free...

Termeni şi condiţii

Bine aţi venit pe site-ul www.time4events.ro!

În cazul în care continuaţi să utilizaţi acest site, se va considera că sunteţi de acord să respectaţi şi să acceptaţi termenii şi condiţiile de utilizare de mai jos care, împreună cu politica de confidenţialitate a SC TIME4EVENTS SRL, guvernează relaţia dintre acest site şi dumneavoastră.

Termenii „SC TIME4EVENTS SRL, „noi” sau „noastră” se referă la proprietarul acestui web site, ale cărui date de identificare sunt:

CIF: RO31507071

J22/698/2013
Adresa: Str. Crinilor nr.17, Pascani, România

Termenul „dumneavoastră” se referă la utilizatorul sau vizitatorul acestui web site.

Utilizarea acestui web site este supusă următorilor termeni şi condiţii:

  • Conţinutul paginilor acestui web site are ca scop informarea dumneavoastră generală. Conţinutul poate fi modificat fără notificare.
  • Folosirea informaţiilor şi materialelor acestui web site se va face pe răspunderea dumneavoastră. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asiguraţi că produsele, serviciile şi informaţiile disponibile pe acest web site corespund cerinţelor dumneavoastră.
  • Acest web site conţine materiale care sunt în proprietatea noastră sau pentru care avem drept de utilizare. Aceste materiale includ, însă nu se limitează la: design, compoziţie, aspect şi grafică. Reproducerea acestora este interzisă.
  • Toate mărcile reproduse pe acest web site, care nu se află în proprietatea noastră sau pentru care nu avem licenţă de utilizare, sunt recunoscute prin afişarea proprietarului pe web site.
  • Pentru utilizarea neautorizată a acestui web site, ne rezervăm dreptul de a solicita daune sau de a ne adresa organelor abilitate, în caz de infracţiune.
  • Acest web site poate conţine link-uri către alte web site-uri. Aceste link-uri sunt publicate în interesul dumneavoastră, pentru acces la informaţii suplimentare. Acestea nu implică susţinerea noastră pentru site-urile destinaţie, pentru al căror conţinut nu ne asumăm nicio răspundere.
  • Utilizarea acestui web site de către dumneavoastră, precum şi orice dispută ivită ca urmare a utilizării, este supusă legilor României.

Abonare newsletter

Aboneaza-te la Newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte si evenimente.
Email address
Secure and Spam free...