Abonare newsletter

Aboneaza-te la Newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte si evenimente.
Email address
Secure and Spam free...

„A dărui constituie o experiență care îți va transforma viața, chiar dacă nu începi decât prin a-ți dărui zâmbetul cu ceva mai multă generozitate.”

Colin Turner

Responsabilitate Sociala Corporativă – proiecte care prind aripi și care creează oportunitate pentru dezvoltarea unui tip de „business model”!

Dezvoltarea unui program “sănătos” pentru activitatea curentă a companiei nu necesită întotdeauna resurse adiționale. Este o metodă pentru îmbunătățirea eficacității și eficienței la locul de muncă. Una dintre soluții poate fi integrarea acțiunilor cu responsabilitate socială în agenda activităților companiei.

În funcție de valorile companiei tale, vom găsi și dezvolta împreună acțiuni mai mici sau mai mari din sfera socialului, a drepturilor omului, a protecției mediului înconjurător care să implice angajații în implementarea unei “stări de bine”. Acesta va aduce beneficii, în primul rând, mediului de lucru, urmând apoi a fi “donat” cauzei alese.

Îți propunem să petreci câteva ore lucrând alături de echipa ta. Tot ce veți realiza va fi donat unor centre de copii sau altei cauze nobile căreia veți alege a vă dedica.

Puteți realiza tot ce vă propuneți, de la jucării, rafturi de cărți, până la spații de joacă pe care să le utilăm cu mobilier specific.

Sau…pur și simplu, putem lucra alături de cei mici și îi putem implica în ceea ce doriți voi să faceți pentru ei.

Activitati CSR:

Ai alte idei? Vrei să te implici mai mult? Spune-ne ce ai vrea să faceți și te vom ajuta ca toate intențiile bune să se materializeze.

Contactează-ne

Contact rapid
Maria Marcu
Telefon: +40 740 006755


Sunt de acord să primesc informații despre serviciile și ofertele Time4Events
Sunt de acord cu GDPR și cu Termenii și Condițiile

Promptitudine

Evenimentul vostru e prioritatea noastră! Creăm concept și tematică personalizată pentru evenimentul tău reușit.

Profesionalism

Indiferent de cât de complex este evenimentul pe care ți-l dorești, noi asigurăm reușita desfășurării evenimentului tău, coordonându-l și planificându-l cu răbdare și cu deosebită atenție.

Pasiune

Pasiunea și experiența dobândită în organizarea evenimentelor, ne recomandă să ne implicăm în coordonarea evenimentului tău, fiind atenți la fiecare detaliu.

Abonare newsletter

Aboneaza-te la Newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte si evenimente.
Email address
Secure and Spam free...